Webinari Focus Therapy centra

Premium Webinar - Praktični koraci i saveti do trajnog mršavljenja

 

 

Predstavljam vam Webinar Praktični koraci i saveti do trajnog mršavljenja, koji će se održati 07. septembra u 19h. na zoom platformi.

Kroz višegodišnje iskustvo u radu sa ljudima na teme ishrane i mršavljenja, uvidela sam veliku važnost poznavanja i primene jasnih smernica i tehnika kako bi osoba dostigla trajno mršavljenje, bez vraćanja starih ili dobijanja dodatnih kilograma. Za trajne rezultate, zaista je neophodno razumevanje oba aspekta mršavljenja - ishrane i psihe.

Zato sam odlučila da nakon izuzetno uspešnog Programa Svesnog Mršavljenja kreiram  zanimljiv, pristupačan i poučan Webinar tokom kojeg ću te važne tehnike i smernice podeliti sa vama.

Webinar Praktični koraci i saveti do trajnog mršavljenja je osmišljen kao jedinstvena prilika da sa vama podelim svoja znanja i iskustva o ishrani, teškoćama na koje nailazimo i pronalaženju sopstvenog trajnog balansa. 

Webinar je za Vas ako:

Često upadate u cikluse prejedanja i izgladnjivanja, imate teškoće sa donošenjem odluka koje su korisne za vas, teško implementirate nove zdravije navike, želite da radite na sebi - svom telu i psihi. 

Šta Vas očekuje na webinaru?

Webinar Praktični koraci i saveti do trajnog mršavljenja će se održati 07. septembra u 19h na online platformi. 

  • U prvom delu webinara jasno i direktno ćemo objasniti šta je keto ishrana, ketoza, kako low carb i keto pomažu da se reguliše i reši problem gladi, prejedanja, insulinske rezistencije. 

  • Drugi deo posvetićemo konkretnim psihološkim tehnikama koje daju trajne rezultate i pomažu nam da prekinemo cikluse prejedanja i izgladnjivanja, da uvedemo i uspešno sprovodimo nove zdrave navike, i tako postignemo zdrav balans i trajne rezultate.

  • Treći segment je predviđen za pitanja i odgovore. Diskutovaćemo o vama važnim pitanjima na koja ću odgovarati - psihološka, o ishrani ili o bilo čemu što vas zanima na temu. 

Svi polaznici webinara, nakon istog, dobijaju i video snimak webinara koji će moći i naknadno da istraže i prouče. Predviđeno trajanje webinara je izmeđju 2 i 3 sata u zavisnosti od vaših pitanja i dilema.

Ukupan broj mesta na webinaru je ograničen kako bi svako imao priliku da se uključi i dobije odgovore na svoja pitanja i nedoumice, uz moju maksimalnu posvećenost.

CENA webinara je 50e (u dinarskoj protivvrednosti) po osobi.

Ukoliko se prijavite do 01. septembra ostvarujete popust od 40%!

Cena Webinara sa popustom iznosi 30e!

Kako webinar objedinjuje izuzetno važne i korisne teme, i kako bi svako imao priliku da dobije odgovor na svoje pitanje, broj mesta je ograničen.

*** Prijave na e-mail info@focuscentar.com ili info@borjanavorkapic.com

Webinar Praktični koraci i saveti do trajnog mršavljenja predstavlja integraciju mojih znanja, višegodišnjeg iskustva u radu sa klijentima i jedinstvenu priliku da otkrijete sve aspekte i psihološke tehnike za mršavljenje i postizanje trajnih rezultata.

Dobrodošli!

 

Voditeljka webinara:

Borjana Vorkapić je diplomirani komunikolog, diplomirani psiholog, master komunikologije, sertifikovani hipnoterapeut, EFT praktičar, psihoterapeut edukant sistemske i intergativne telesne terapije. Završila je brojne dodatne edukacije iz sfere psihoterapije, psihologije, korporativnog koučinga, grupne terapije, terapije parova, keto i lchf ishrane. Radi kao psihoterapeut i predavač u Centru kao i online, sa klijetima iz najrazličitijih krajeva sveta, na srpskom i engleskom jeziku. Drži različite edukacije i seminare iz oblasti mentalog zdravlja, anksioznih poremećaja, rada na sebi, obuke za tehniku emocionalne slobode EFT, kao i cikluse radionica na mnoge druge teme.

Pišem blog postove za svoje sajtove iz oblasti ishrane www.ketoishrana.com, vodim grupe @keto_ishrana na Instagramu, Keto / LCHF Ishrana - zdravo mršavljenje na Facebooku, akreditovani sam savetnik za keto ishranu. Takođe, pišem blogove za svoj sajt iz oblasti psihologije www.borjanavorkapic.com, a najangažovanija sam u individualnom radu.